Avancerad Rubiks Kub

En upphottad version av klassiskern Rubiks Kub. Skillnaden är att denna har 5 rader istället för 3, vilket gör utmaningen ännu större. Ett riktigt kul tidsfördriv, men klarar pojkvännen utmaningen att pussla ihop denna avancerade kub? En klurig julklapp som ni båda kan ha roligt med.

269:- på CoolStuff


4 kommentarer

 1. Tommy
  Skrivet 3 februari, 2011 kl 12:48 | Permalänk

  Minns ni killen från Talang som lyckades lösa en Rubiks kub blixtsnabbt med fötterna… undrar om han även skulle klara av denna? Jag fick Avancerad Rubiks Kub i julklapp 2010 och känner mig frustrerad över att jag inte lyckats lösa den ännu, trots att jag är hyfsat duktig med vanlig Rubiks Kub. Finns det någon ”magisk” formel för lösningen må tro?

 2. L. Erikstorp
  Skrivet 12 mars, 2011 kl 12:27 | Permalänk

  För att besvara din fråga Tommy – Nej, det finns ingen ”magisk formel” för att lösa en Rubik’s kub. Däremot finns det olika metoder av varierande svårighetsgrad. I korthet kan man säga att desto färre drag en metod kräver, desto bättre memoreringsförmåga krävs.

 3. Cubemastah
  Skrivet 16 maj, 2011 kl 11:15 | Permalänk

  För er som missade Talang även denna fredagen kan jag meddela att Rubiks kub-yngligen var i farten igen och gick på ett självsäkert sätt vidare till semifinal, just genom att pussla ihop bokstäverna ”SEMIFINAL” med sin kub. Jag är mycket skeptisk till att denna smala nisch kommer hålla till den riktiga Talang-finalen, men man blir minsann sugen på att köpa sig en extra knepig Rubiks kub när man ser ett sådant geni…

 4. Jimbo
  Skrivet 11 juni, 2011 kl 07:19 | Permalänk

  Simon Westlund vann alltså Talang 2011! Helt sjukt, trodde inte det fanns sådant underhållningsvärde i en kub!

  Kan detta bli årets julklapp må tro? :)

Skriv en kommentar

Din e-postadress varken publiceras eller delas med andra. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*