Hacka lök utan besvär

Dessa goggles är i minsta detalj framtagna för att slippa tårar när vid lökhackning. En perfekt lösning för tjejen som klagar på att det svider i ögonen när hon hackar lök. Inga mer tårar, inget mer gnäll och roligare matlagning är vad som väntas med denna smarta julklapp.

169:- på CoolStuff


3 kommentarer

 1. Lennart
  Skrivet 16 januari, 2011 kl 08:39 | Permalänk

  Hehe… snacka om i-landsproblem! Fick dessa ”glasögon” i julklapp och var skeptisk till att de skulle komma till använding. Men, eftersom det svider så förribannat i ögonen varje gång jag ska göra köttfärssås har de kommit till stor nytta! Alla (förutom de som lever på färdigrätter möjligtvis) borde skaffa sig lök-goggles.

 2. Felicia Nordfalk
  Skrivet 29 maj, 2011 kl 08:17 | Permalänk

  Har testat dessa med gott resultat vid lökhackning. Till skillnad från vanliga glasögon sluter lökglasögonen tätt runt ögonen (utan att för den skulle kännas obehagliga som t.ex. simglasögon) och det kan därför inte komma in någon ”svidande lökluft”.

 3. Rob
  Skrivet 21 augusti, 2011 kl 12:18 | Permalänk

  Jag gjorde baskisk omelett igår kväll. Receptet innehöll två lökar och när jag var inte på andra löken sved det som eld i ögonen. Googlade där efter på måfå efter en lösning på problemet… och här den ju, tack för det! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadress varken publiceras eller delas med andra. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*