Överför kassettband till datorn

Den som tror att gamla kassettband är värdelösa har helt fel! Med denna lilla apparat för man enkelt över sina kassetter till datorn. Antingen kan de förvaras i datorn som MP3-filer, eller så bränner man ut låtarna på CD-skiva. En ovärderlig julklapp till den som har kassetter liggande.

595:- på Coolstuff


2 kommentarer

  1. Jerry
    Skrivet 21 december, 2010 kl 12:12 | Permalänk

    Vilken fantastisk pryl! Innan jag inhandlade denna fick jag sitta koppla in mitt gamla kassettdäck till datorns ljudkort. Det var hyfsat klumpigt och väldigt tidskrävande, speciellt redigeringen som på den tiden (runt 1995) tog enormt mycket datorkraft och hårddisken tuggade som besatt. Jag har nu fört över de flesta av banden som jag och min polare spelat in vår egen musik på. Vi hade nämligen ett amatörband på 90-talet vid namn The Cateyes och våra alster är nu förevigade i digitalt format. USB och kinesisk uppfinningsrikedom gör allt möjligt. 😉

  2. Nonne Berg
    Skrivet 16 maj, 2011 kl 06:25 | Permalänk

    Under 15 års tid låg mina kassettband med rariteter på i källaren i hopp om att en dag få se dagens ljus. I vintras jag köpte denna USB-bandspelare som en liten present till mig själv och den har nu räddat den mesta av musiken i digitalt format. Programvaran som följer med är riktigt smidig och överföringen gick problemfritt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress varken publiceras eller delas med andra. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*