Ring och ölöppnare i ett

Den ser ut som en helt vanlig ring och ingen kan ana är att det döljer sig en diskret ölöppnare undertill. Ringen i rostfritt stål är inte bara ett snyggt smycke, utan även ett praktiskt redskap för festen. Polarna kommer definitivt bli förbluffade av ölöppnartekniken.

2-pack för 49:- på CoolStuff


4 kommentarer

 1. Beerdude
  Skrivet 13 mars, 2011 kl 08:02 | Permalänk

  Snygg, tålig och prisvärd! Jag borde varit född med en ölöppnare på fingret.

 2. Johan
  Skrivet 21 april, 2011 kl 06:50 | Permalänk

  Som rutinerad öldrickare kunde jag inte motstå att beställa denna. Dessutom hade jag sedan länge tappat min förlovningsring, ironiskt nog på en kompis svensexa. Efter allt tjat från flickvännen att köpa ny ring tänkte jag att detta var bättre än ingen ring alls. Nåväl, hon accepterade aldrig att se ölöppnarringen som förlovningsring, men i sommar kommer den bli en oumbärlig hjälpreda vid gröngräset.

 3. Suggans man
  Skrivet 9 maj, 2011 kl 05:35 | Permalänk

  Jag köpte både denna och en ”ölöppnarnyckel”. Öppnaren ser alltså ut som en vanlig nyckel i nyckelknippan, men dess enda funktion är att öppna en öl. Liknande varianter har funnits sedan 90-talet, men då betydligt tjockare och klumpigare. Kan rekommendera ringen så väl som nyckeln, men vore jag tvungen att välja så hade det blivit ringen eftersom man alltid bär den med sig!

 4. Tor Bruneus
  Skrivet 31 maj, 2011 kl 04:32 | Permalänk

  Har precis suttit ute på balkongen i eftermiddagssolen och hinkat några iskalla öl. Eftersom jag slarvat bort ölöppnaren och varit tvungen att öppna biran med en snusdosa Googlade jag efter en lösning på problemet – och här var den! Tackar för det.

Skriv en kommentar

Din e-postadress varken publiceras eller delas med andra. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*