Julklappar till Baby 0-2 år

Att hitta bra julklappar till en liten baby kan ge svår beslutsångest. Det finns så otroligt mycket att välja mellan, allt från leksaker och kläder till små fina personliga saker. Vi har därför försökt ge lite annorlunda och samtidigt så varierade julklappstips som möjligt.

Mjuka byggklossar

Byggklossar som tack vare mjukt tyg passar de allra minsta barnen. Klossarna är av hög kvalitet och har söta motiv med tygluckor som går att öppna. För det lilla barnet finns här mycket att upptäcka. Klossarna är perfekta att ha tillsammans med ett babygym.

349:- på Lekmer

Pedagogisk hund från Fisher-Price

Denna hundvalp är inte vilket gosedjur som helst! Genom att trycka på öronen, magen och tassarna så voffar den eller sjunger olika sånger. En riktigt rolig och pedagodisk julklapp till de allra minsta. Jag köpte själv denna leksak till min son på 6 månader och han är mäkta imponerad.

379:- på Lekmer

Hello Kitty målarbok

Alla flickor gillar Hello Kitty. Denna målarbok är en mycket prisvärd julklapp som kommer hålla lillflickan aktiverad i många timmar framöver. Ett tips är att lägga tuschpennor i samma paket för ett komplett målarkit.

39:- på Lekmer

Bobby Car leksaksbil

Bobby Car är en klassiker och den perfekta julklappen till en liten pojke eller flicka. Tack vare mjuka och runda former är leksaksbilen skonsam för både barn och hem. En suverän bil som på ett roligt sätt aktiverar små barn.

299:- på Lekmer