Julklappar till Barn 3-6 år

Vad ger man till ett barn på 3-6 år? Jo, leksaker så det står härliga till. Detta är en mycket aktiv period i barnets liv och det kräver ständigt mycket stimulans. Bland andra bra julklappstips kan nämnas barnböcker, DVD-filmer och pussel av alla de slag.

Rutschkana från Smoby

En stabil och säker rutsch kana som stimulerar till lek och skoj. Smoby är kända för att tillverka kvalitétsleksaker för de alla minsta barnen, och denna rutschkana är inget undantag. Tack vare sitt lilla format tar den ganska liten plats.

599:- på Lekmer

Springcykel från Milios

Denna cykel är perfekt balansträning för de mindre barnen. Springcykelen är robust och har en snygg design som kommer gillas. Har barnet tur så finns varken snö eller is på julafton, vilken gör det fritt fram att bege sig ut med cykeln direkt.

499:- på Lekmer

Kassaapparat med leksakspengar

Vem älskar inte att leka affär när man är liten? Här är det ultimata kitet för den unga butiksinnehavaren. Innehåller en kassaapparat med ljud, låtsaspengar, en streckkortläsare, varukorg och sist men inte minst matvaror. Se bara till att det lilla barnet inte säljer alla sina julklappar för låtsaspengar.

149:- på Lekmer

Dockskåp med Pippi Långstrump

Julklappar med Astrid lindgren-tema är aldrig fel. Detta busiga Pippi Långstrump-dockhus är inget undantag och kommer definitivt hålla leken vid liv länge. Detta julklappstips fungerar för flickor så väl som pojkar.

399:- på Lekmer