Julklappar till Barn 6-12 år

Vi har valt ut några riktigt galna julklappar till de lite äldre barnen mellan 6 och 12 år. Vissa kanske tycker att klapparna är lite extrema och jag kan inte annat än instämma. Samtidigt är dessa julklappstips riktigt roliga och vi tycker barn ska ha just roligt på självaste julafton.

LEGO förvaringsboxar

Glöm alla fantasilösa förvaringslådor som du hittar på möbelvaruhuset. Dessa LEGO-boxar, som finns i flera olika färger och former, gör barnrummet betydligt roligare och snyggare! En julklapp som tveklöst kommer uppskattas av flicka så väl som pojk.

fr. 119:- på CoolStuff

Äckligt godis med insekter

Låt mig presentera världens äckligaste godis. Klubbor med sporpioner och larver i är inget för den kvackmagade. Choklad med myror i låter inte heller så smaskigt. Barn bara älskar att chocka polarna och bevisa att man minsann vågar äta en skorpion.

39:- på CoolStuff

Virus och bakterier som gosedjur

Gosedjur är inte alltid så oskyldiga som man kan tro. Dessa magstarka gosedjur är förstoringar av bakterier och virus. Allt från influensan och hosta till förkyldning och borrelia. Som tur är sprider de inte sin smitta vidare, förutom möjligtvis skrattsjukan.

79:- på CoolStuff

Köttätande monsterväxter

Barn har alltid faschinerats av köttätande växter. Elaka monsterväxter som kniper igen sina käftar när det dyker upp en oskyldig fluga eller insekt. Nu har pojken eller tjejen chansen att få sitt alldeles egna terrarium med köttätande växter. En klockren julklapp.

179:- på CoolStuff