Julklappar till Flickvän

Här är några riktigt bra julklappstips till flickvännen. Flickvänner uppskattar ofta små romantiska julklappar så som blommor, ett halsband eller något personligt. Vi har satsat på lite annorlunda och samtidigt romantiska julklappar, som både överraskar och gör din flickvän glad.

Hjärtan som svävar i skyn

Tänd en eld under dessa hjärtformade kärleksballonger och se dem stiga mot himmeln. Mycket vackert att titta på, speciellt i mörka och frusna vintertider. Julklappen innehåller 2 st hjärtan som nästan är 1 meter långa. Er kärlek kan alltså skådas på långt håll i skyn.

239:- på CoolStuff

Magiskt ägg med kärleksmeddelande

Placera ägget på en ljus plats och vattna det lite grann. Inom ett dygn växer det upp en kärleksfull växt med meddelandet ”I love you”. Växten kommer så småning om växa sig stor och bli ert gemensamma minne under lång tid framöver. En coolare och mysigare julklapp får man leta efter.

69:- på CoolStuff

Mysigt värmande hjärta

Tjejer gillar små romantiska julklappar, även om kanske inte alla vill erkänna det. Det här mysiga hjärtat som värmer upp och skapar mysstämning i vinterkylan. Tryck bara lite lätt på hjärtat och det värms upp till 50 grader och håller sig varmt i ungefär 30 minuter. Låter magiskt, inte sant?

29:- på CoolStuff

Hacka lök utan besvär

Dessa goggles är i minsta detalj framtagna för att slippa tårar när vid lökhackning. En perfekt lösning för tjejen som klagar på att det svider i ögonen när hon hackar lök. Inga mer tårar, inget mer gnäll och roligare matlagning är vad som väntas med denna smarta julklapp.

169:- på CoolStuff

Ätbara underkläder

Godishalsband från barndomen är ett minne blott – nu är det ätbara underkläder som gäller! Ett par ätbara trosor till flickvännen är en alldeles lagom busig och rolig julklapp. Varför inte köpa ett par ätbara kalsonger till dig själv när du ändå är på gång?

85:- på CoolStuff