Julklappar till Kille

Roliga julklappar för en kille kan vara allt från radiostyrda bilar och flygplan till häftiga USB-mojänger för datorn. Här är några julklappstips som garanterat gör en kille glad. Ge bort en originell julklapp som din bror/son inte sett maken till och julafton är räddad.

Nördklockan

Att tolka tiden i datorernas värld med ettor och nollor är faktiskt riktigt enkelt – förutsatt att man vet hur man gör. För alla andra utom ägaren kommer dess logik förbli ett stort mysterium. Förmodligen världens coolaste klocka och ett givet julklappstips till killen.

369:- på CoolStuff

Smartphone-vantar

Har du provat att knappra på en pekskärmsmobil med vantar på dig? Just det, inget händer! Med dessa ledande smartphone-vantar kan man äntligen använda sin iPhone i vinterkylan utan att frysa fingrarna av sig. Idag gör vi i stort sätt gör ”allt” med våra mobiler, så vantarna kommer detta bli en högst användbar julklapp!

175:- på Coolstuff

Lacoste parfym

Parfym från Lacoste är en perfekt julklapp till killen. Det franska modeföretaget är känt för sina exklusiva kläder, skor och sist men inte minst… parfymer. Jag vill i synnerhet slå ett slag för parfymen Style in Play med sin friska sportiga doft och härliga citrustoner.

319:- på Parfym.se

Mössa med inbyggda hörlurar

Inför julen 2012 förutspådde många att hörlurar skulle bli årets julklapp. Med tanke på snö, kyla och alla som äger en smartphone så är denna hörlursmössa den ultimativa julklappen för alla musikdiggare. En varm och gosig mössa som finns i flera olika färger.

299:- på CoolStuff

Ring och ölöppnare i ett

Den ser ut som en helt vanlig ring och ingen kan ana är att det döljer sig en diskret ölöppnare undertill. Ringen i rostfritt stål är inte bara ett snyggt smycke, utan även ett praktiskt redskap för festen. Polarna kommer definitivt bli förbluffade av ölöppnartekniken.

2-pack för 49:- på CoolStuff