Julklappar till Mamma

Detta är våra absolut bästa julklappstips till mamma. Mammor gillar ofta julklappar som luktar gott, snygga saker till hemmet, eller kanske något fint till baket. En mysig julklapp, t.ex. fina ljus, en skön filt eller SPA-artiklar är också mycket uppskattade av mor.

Supersmart boklampa

Med denna smarta boklampa kan mamma läsa sin bok i sängen utan att andra störs av ljuset. Den diskreta och snyggt designade lampan fästs på själva boken och kan tas med överallt. Lampan drivs av små knappcellsbatterier och väger knappt ingenting. Den ultimata julklappen till en mamma som gillar att läsa.

45:- på CoolStuff

Skön filt med ärmar

Innovativ och riktigt gosig filt med ärmar! Den är precis lika skön och varm som en vanlig filt, men tack vare ärmarna glider den inte av när man t.ex. läser en bok eller pysslar. Jag lovar att mamma blir riktigt glad av denna värmande julklapp.

349:- på CoolStuff

Vinluftare för perfekt smak

Vin behöver luftas för att den rätta aromen ska framträda. Med denna vinluftare tillförs vinet perfekt mängd syre lika snabbt som det tar att hälla upp ett glas. Mamma slipper tänka på att lufta sitt vin i förväg, och kan omedelbart njuta av ett perfekt vin till osten eller den goda måltiden.

449:- på CoolStuff

Dolce & Gabbana parfym

D&G har skapat en populär doftserie som blivit fantastisk populär. Mamma älskar att dofta gott, så vad passar bättre i julklapp än en exklusiv parfym från just Dolce & Gabbana? På nätet är parfymen dessutom mycket billigare än i vanliga butiker, så passa på att överraska mamma med en doft som hon kommer älska och bära länge.

Fr. 299:- på Parfym.se

Spagelé med pärlor

Denna unika Spagelé förvandlar badvattnet till en trögflytande gelé som är fantastiskt avslappnande att ligga i. Tusentals glittrande pärlor i kombination men doft av lavendel och jasmin ger en lyxig känsla. Huden blir mjuk och len efteråt, porerna rengörs och mamma känner sig som en ny människa igen! Perfekt julklapp till en trött mamma.

119:- på CoolStuff