Julklappar till Morfar & Farfar

Morfar och farfar förtjänar julklappar med högt underhållningsvärde. Dessa julklappstips har valts ut efter att jag visat svärfar några exempel på roliga julklappar. Han har god smak och tyckte dessa tips var absolut bäst.

Bibel med inbyggd fickplunta

Det finns många kreativa sätt att gömma spriten på, men detta tar nog ändå priset! På ytan ser det ut som en helt vanlig bibel, men öppnar man denna heliga bok hittar man en fickplunta som rymmer 1,2 cl sprit. Tjusig att ha i bokhyllan och helt kanon när gubben blir sugen på en jäkel.

219:- på Coolstuff

Överför kassettband till datorn

Den som tror att gamla kassettband är värdelösa har helt fel! Med denna lilla apparat för man enkelt över sina kassetter till datorn. Antingen kan de förvaras i datorn som MP3-filer, eller så bränner man ut låtarna på CD-skiva. En ovärderlig julklapp till den som har kassetter liggande.

595:- på Coolstuff

Eldriven slipshängare

Mycket praktisk eldriven slipshängare som rymmer upp till 30 slipsar. Med en enkel knapptryckning roterar slipsarna så att farfar/morfar enkelt kan hitta en som passar för dagen. Har inbyggd belysning och placeras smidigt i garderoben.

349:- på Coolstuff