Julklappar till Mormor & Farmor

Tiderna har förändrats, mormor vill inte längre ha garnnystan och skraplotter i julklapp. Nej dagens mormor, eller farmor också för den delen, vill ha familjära julklappar som piggar upp. Ett förstorat fotografi på barnbarnen eller ett personligt minne är mycket uppskattade julklappar.

Avkopplande huvudmassage

Den här lilla massagespindeln ser inte mycket ut för världen, men tro mig, den ger den skönaste avkopplingen du kan tänka dig. Vibrationerna gör att spänningar släpper, och bäst av allt är att man kan sköta massagen helt själv. Batterier ingår.

179:- på CoolStuff

Canvastavla med ditt foto

Föreviga bilder på barnbarnen genom att ge bort en äkta canvastavla med ditt bästa foto. Om det är något som uppskattas av farmor och mormor så är det personliga julklappar med deras käraste guldklimpar på. Bilderna laddas enkelt och smidigt upp via internet.

249:- på Önskefoto

Världens lyxigaste kaffesort

Ett mårddjur som äter kaffebönor och sedan bajsar ut dom kanske inte låter så lyxigt. Faktum är dock att detta är världens lyxigaste kaffesort, som görs av kaffebönor som passerat palmmårdens matsmältningssystem. Den ultimata julklappen till kaffeälskaren.

349:- på CoolStuff

Lancôme parfym

Lancômes parfymer är eleganta och lyxiga. De passar utmärkt till den lite äldre kvinnan, utan att för den skulle dofta det minsta ”tantigt”. En favorit som jag varmt kan rekommendera är Lancôme Magnifique med sin rena och krispiga doft.

329:- på Parfym.se

Värmande mikrotofflor

Släng in tofflorna 2 minuter i mikron och de håller sig varma och gosiga länge. En perfekt julklapp till en frusen mormor eller farmor som vill mysiga i soffan. Tack vare sitt unika material kan tofflorna värmas om och om igen. Finns i flera olika färger.

249:- på Coolstuff