Julklappar till Pappa

Vad ger man i julklapp till en pappa som har allt? Jo, något som han inte visste fanns, något som verkligen får pappa att lyfta på ögonbrynen. Tekniska prylar och små meningslösa prylar är riktigt bra julklappstips till far. Här får du tips på just sådana julklappar.

Kaffevärmare för datorn

En smidig och enkel koppvärmare som kopplas in i datorns USB-port. Perfekt för att hålla kaffe, varm choklad eller te varmt – hemma så väl som på jobbet. Koppvärmaren har också 4 inbyggda USB-portar, så att pappa får möjlighet att koppla in fler enheter till sin dator.

99:- på CoolStuff

Armani herrparfym

Armani förknippas med exklusivitet och klass, både vad det gäller kläder och parfym. Ge bort en fräsch och manlig parfym som garanterat uppskattas av far på julafton. Armanis dofter är så tidslöst klassiska att de passar vilken pappa som helst, oavsett stil och smak.

Fr. 269:- på Parfym.se

Digital-fotoram i nyckelringen

En kanontrevlig julklapp till den som alltid vill ha foton på sina käraste i fickan. Nyckelringen rymmer drygt 100 bilder, som enkelt läggs in genom att man kopplar nyckelringen till datorns USB-port.

99:- på CoolStuff

Slica pizzan med cirkelsåg

Få farsan att känna sig som en riktig grovarbetare när han skivar upp hämtpizzan. Här är det inga slöa knivar som gäller – nej minsann, pizzan ska slicas upp med en cirkelsåg. Med det supervassa bladet får man snabbt och enkelt perfekta pizzabitar att avnjuta. OBS! Nog för att det är roligt att såga pizza, men för mycket feta pizzor är inte bra för hälsan.

169:- på CoolStuff

Kylplatta till laptop

Att sitta med sin bärbara dator i knäet blir riktigt varmt och obehagligt efter ett tag. Varken pappa eller hans dator mår bra av att det bränns och irriterar. Denna finuliga kylplatta löser alla värmeproblem och gör att han kan sitta svalt och skönt med laptop i knäet. För övrigt en bra julklapp till hela familjen.

399:- på CoolStuff