Julklappar till Pojkvän

Ge pojkvännen en riktigt häftig julklapp som han sent kommer glömma. Här har vi valt ut några av de coolaste julklapparna jag kunde komma på. Det kanske inte är världens mest romantiska julklappar, men väldigt säkra julklappstips som gör pojkvännen som barn på nytt.

Bollen som ger svar på allt

Kommer pojkvännen och jag förlova oss i år? Kommer det snöa på självaste julafton? Denna magiska boll har svaret på precis alla dina frågor. Hur funkar det då? Jo, du skakar bollen och vänder den upp-och-ner… svaret visas direkt! En meningslös men jätterolig pryl som gör beslut i vardagen lite enklare.

99:- på CoolStuff

Duschdraperi med blodiga handavtryck

Duschdraperier med blod för tankarna till skräckfilmer från 80-talet. Med detta draperi blir det småläskigt och extra spännande att duscha. För att inte tala om hur shockade era gäster blir när de kommer in i badrummet. En riktigt galen och rolig julklapp!

159:- på CoolStuff

Praktisk USB-lampa till datorn

Att sitta i mörkret framför sin laptop utan att se tangenterna är ingen höjdare. Samtidigt vill man inte störa andra genom att tända lampan sent på kvällen. Denna praktiska USB-lampa med ställbar arm kräver inget extra eluttag eller batterier. Kanonbra julklapp till en pojkvän som spenderar mycket tid framför datorn.

99:- på CoolStuff

Beckham parfym

Beckham är inte bara fotbollspelare, han har också sin alldeles egna parfym. Ge din pojkvän en riktigt fräsch och sexig doft, som på sätt och vis även blir en julklapp till dig själv. Beckhams parfymer finns även i damvariant så att ni kan komplettera varandras dofter.

Fr. 169:- på Parfym.se

Avancerad Rubiks Kub

En upphottad version av klassiskern Rubiks Kub. Skillnaden är att denna har 5 rader istället för 3, vilket gör utmaningen ännu större. Ett riktigt kul tidsfördriv, men klarar pojkvännen utmaningen att pussla ihop denna avancerade kub? En klurig julklapp som ni båda kan ha roligt med.

269:- på CoolStuff