Julklappar till Tjej

Vad ska man ge en tjej (dotter eller syster) i julklapp? Tjejer, i synnerhet tonårstjejer, är faktiskt bland det svåraste som finns att köpa julklappar till. Några fina och säkra julklappstips till tjejen är parfym, presentkort och smycken.

Den osynliga bokhyllan

Stilren och snygg bokhylla som skapar synvilla på väggen. Själva hyllplanet är designat som en bok, som man sedan lägger sina böcker på. Det ser alltså ut som om en hög med böcker hänger fritt på väggen. Fästes enkelt på väggen och finns i flera olika färger.

299:- på CoolStuff

Calvin Klein parfym

Calvin Kleins parfymer uppskattas av yngre så väl som äldre tjejer. Speciellt populär är CK One med sin rena och friska doft av papaya, jasmin och bergamott. Mitt tips är att köpa parfymen billigare online och få mer pengar över till andra julklappar.

299:- på Parfym.se

Apan torkar nagellacken

De flesta tjejer tycker det är riktigt drygt att blåsa naglarna torra. Dessutom är det ju ganska jobbigt att vifta på händerna som besatt varje gång man bättrat på sin nagellack. Låt henne istället placera fingrarna framför denna snälla lilla apan som troget blåser naglarna torra.

89:- på CoolStuff

Tortyr-knivställ

Glöm trista och vardagliga knivställ, för här är ett julklappstips utöver det vanliga. Ett läckert och samtidigt läskigt knivställ som får hjärtat att värka. Knivarna är av hög kvalitet med bekväma handtag. En riktig kvalitetsprodukt som ger känsla av både tillfredsställelse och smärta i köket.

975:- på CoolStuff

Mumin julmugg

En vacker designmugg med Mumintrollet från Tove Janssons barnsagor. Det finns en hel uppsjö av muminmuggar att välja mellan – allt från Filifjonkan till Lilla My. Var mugg har sin unika charm och valet av muminmugg är högst personligt.

179:- på RoyalDesign

Bling Bling-verktyg

Verktyg för tjejen som gillar känslan av äkta glamour och lyx. Här finns penna, häftapparat, mus till datorn, miniräknare och mycket mer – alla utsmyckade med coola Bling Bling-detaljer. Riktigt roliga julklappar för en tjej som gillar att glittra.

Fr. 79:- på CoolStuff

Mikro-äggkokare

Med denna finurliga äggkokare får man perfekt ägg varje gång utan att använda spis och kastrull. Dessutom går det snabbt – efter 4 minuter i mikrovågsugn är ägget redo att ätas. Dessutom gör det ju inget att den är lite gullig.

69:- på CoolStuff